Tóth Péter a Jobbik jelöltje a Csongrád-Csanád megyei kettes körzetben

A Jobbik jelöltje Csongrád-Csanád megye 2. számú választókerületében Tóth Péter, Szeged Megyei Jogú Város városközi kapcsolataiért felelős tanácsadója – írja hétfői közleményében az ellenzéki párt.

A Jobbik azt közölte: pártjuk elkötelezett az összefogás mellett és a választók is ezzel bízták meg őket. Csak ott indítanak jobbikos jelöltet az előválasztáson, ahol tudják, ők a legalkalmasabbak a Fidesz legyőzésére. Szerintük nemcsak Tóth Péter szakértelme, hanem több éves közéleti munkája, politikai és szakmai tapasztalata is alkalmassá teszi arra, hogy 2022 után ő legyen a körzet országgyűlési képviselője.

,,Hazánk újjáépítése és térségünk fejlesztése megvalósíthatatlan terv marad, ha nem váltunk kormányt 2022-ben. Azért indulok az őszi előválasztáson, hogy – amennyiben a választók bizalmat szavaznak nekem – én lehessek az az egy, aki megméretteti magát a Fidesz jelöltjével szemben 2022-ben. Hiszem, hogy együtt, összefogva legyőzhetjük itt a helyi kiskirályt és országosan is nyerni fog az ellenzék” – írta Tóth Péter közösségi oldalán.

A Csongrád-Csanád megye 2. számú választókerülethez tartozik Szeged egy része, Ásotthalom, Bordány, Domaszék, Forráskút, Mórahalom, Öttömös, Pusztamérges, Röszke, Ruzsa, Üllés, Zákányszék és Zsombó.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Soltész Rezső, magyar énekes, dalszerző, szövegíró, lapkiadó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink