A sakkozó Lékó Péter édesanyja Mi Hazánkos képviselőjelölt lesz Szegeden

Lékó Julianna Péter és másik gyermeke kirepülése után a természetgyógyászat felé fordult, jelenleg az egészségmegőrzés szellemében tevékenykedik. A megyei kettes körzetben Toroczkai László, a hármasban Laczkó Zsolt, a négyesben Veres Csaba lesz a Mi Hazánk képviselőjelöltje jövőre.

A párt honlapján azt olvashatjuk, Lékó Julianna Szegeden született 1954-ben. Édesapja délvidéki származású, a magyarellenes Tito katonaságából szökött meg, és a zöldhatáron keresztül került Kissorra, itt alapított családot. A szegedi Radnóti Miklós Gimnáziumban, biológia-kémia szakon érettségizett. Két gyermekének megszületése után folytatta tanulmányait az orvosi egyetemen, melynek befejezése elmaradt. Kineziológiai facilitátorként, valamint a gyógyítás alternatív lehetőségeit keresve, tanulva a mai napig az egészségmegőrzés szellemében tevékenykedik.

Veres Csaba villamosmérnök, korábban a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom budapesti vezetője volt. Budapesten született, de jelenleg Apátfalván él. Laczkó Zsolt saját építőipari vállalkozását vezeti. 2018-ban belépett a Mi Hazánk Mozgalomba, és megalapította a csongrádi szervezetet. 2019-től önkormányzati képviselő a Mi Hazánk színeiben. Toroczkai László a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, 2013 óta háromszor választották Ásotthalom polgármesterévé, 2010 óta Csongrád-Csanád megyei közgyűlési képviselő. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alapítója volt. Politikai tevékenységét a MIÉP-ben kezdte 1996-ban, 2016-ban a Jobbik alelnöke lett. A Jobbikból kilépőkel 2018-ban megalakították a Mi Hazánk Mozgalmat – derül ki a párt honlapjára feltöltött bemutatkozókból.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink