Bedrogozva törte be egy újszegedi cukrászda ablakát

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfival szemben, aki betörte egy cukrászüzem ablakát a városban.

A megalapozott gyanú szerint a 29 éves elkövető 2021. június 3-án a késő délutáni órákban Újszegeden sétált ismerősével, amikor hirtelen ötlettől vezérelve egy falnak támasztott kerékpárt az utcára hajított és egy cukrászműhely ablakát is betörte, majd a helyszínről távozott. A garázda agresszív viselkedésével több százezer forintos kárt okozott az üzlet tulajdonosának. A bejelentést követően az egyenruhások a személyleírás alapján rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a helyszín közelében elfogtak és előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. Az eljárás során megállapították, hogy a férfi szervezetében, valamint egy nála talált tasakban is kábítószer volt. Ellene garázdaság, rongálás és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére. 

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink