Bedrogozva törte be egy újszegedi cukrászda ablakát

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfival szemben, aki betörte egy cukrászüzem ablakát a városban.

A megalapozott gyanú szerint a 29 éves elkövető 2021. június 3-án a késő délutáni órákban Újszegeden sétált ismerősével, amikor hirtelen ötlettől vezérelve egy falnak támasztott kerékpárt az utcára hajított és egy cukrászműhely ablakát is betörte, majd a helyszínről távozott. A garázda agresszív viselkedésével több százezer forintos kárt okozott az üzlet tulajdonosának. A bejelentést követően az egyenruhások a személyleírás alapján rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a helyszín közelében elfogtak és előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. Az eljárás során megállapították, hogy a férfi szervezetében, valamint egy nála talált tasakban is kábítószer volt. Ellene garázdaság, rongálás és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére. 

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Az államtitkár szerint a gyengülő gazdaság miatt a tanárok meggondolják majd a felmondást

Erkölcsi győzelemként értékelte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Kúria azon döntését, amely szerint jogszerű volt a pedagógusok sztrájkja januárban – mondta Komjáthy Anna, a szervezet választmányi elnöke az rtl.hu-nak. A jövőbeli munkabeszüntetésekre azonban ez nem lesz hatással, mert azóta a kérdést már jogszabály rögzíti.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink