A 90 éves Anna nénit köszöntötték

Terhes Istvánné 1929. június 30-án született Tápén.

Hétgyermekes családban nőtt fel, szülei földműveléssel foglalkoztak. Anna néni nyolc osztályt végzett, ezt követően a falu kántoránál szolgált, ahol két gyermekre vigyázott és főzött. 1950-ben a Szegedi Konzervgyárban kezdett dolgozni, majd 10 év után átkerült a Pickbe. 1954-ben kötött házasságot. Két gyermekük született, négy unokája és egy dédunokája van.

A közelmúltban úgy döntött, otthonba költözik, ahol nagyon jól érzi magát és ahol életvidám személyisége miatt mindenki nagyon szereti. Anna néni nagyon jó egészségnek örvend, szeret kézimunkázni, szellemi frissességét keresztrejtvény fejtéssel, és regények olvasásával tartja fenn – írja a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább olvasom »