A Bartók iskoláért demonstráltak

Nagyjából 40 fő vett részt a Bartók iskola megmaradásáért szervezett megmozduláson szerdán, kora este.

A demonstráció kezdetén Mucsi Tamás dk-s önkormányzati képviselő, – aki egyébként bejelentette a gyülekezést a rendőrségen, – mondta el gondolatait. Ismertette az előzményeket, miszerint hirtelen derült ki, hogy megszűnne az oktatás a Bartókban, a diákokat az Almásiba vinnék, a polgármester, a tankerület pedig nem ad tájékoztatást. Arra kérte a résztvevőket, hogy minden nap este 6-kor találkozzanak az iskola előtt kötetlen beszélgetésre.

Ezt követően virágokat helyeztek el Bartók Béla szobra elé, majd fehér szalagokat kötöttek az iskola kapujára. Végezetül Hajdu Márta művésztanár vezetésével népdalokat énekeltek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Fejlemény a Bartók-ügyében: a bíróság mérlegelés nélkül utasította el tiltakozó szülők kérelmét

Az ítélőtábla nem mást mondott, minthogy a bíróság iratellenes érvre alapozva, mérlegelés nélkül utasította el a kérelmünket – azaz nem létezik semmilyen irat, amire hivatkozhat a tankerület, hogy jogosan van a Bartók az Almásiban. Szóval indul a második menet – adta hírül a bartókos szülők jogi képviselője az iskoláért összefogott csoportban.

Tovább olvasom »