A Bartók iskoláért demonstráltak

Nagyjából 40 fő vett részt a Bartók iskola megmaradásáért szervezett megmozduláson szerdán, kora este.

A demonstráció kezdetén Mucsi Tamás dk-s önkormányzati képviselő, – aki egyébként bejelentette a gyülekezést a rendőrségen, – mondta el gondolatait. Ismertette az előzményeket, miszerint hirtelen derült ki, hogy megszűnne az oktatás a Bartókban, a diákokat az Almásiba vinnék, a polgármester, a tankerület pedig nem ad tájékoztatást. Arra kérte a résztvevőket, hogy minden nap este 6-kor találkozzanak az iskola előtt kötetlen beszélgetésre.

Ezt követően virágokat helyeztek el Bartók Béla szobra elé, majd fehér szalagokat kötöttek az iskola kapujára. Végezetül Hajdu Márta művésztanár vezetésével népdalokat énekeltek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Lángszórós Alakulat: milliók mentek el városi rendezvényekre, de a Makó FC tönkretevői bujkálnak

Eddig úgy gondoltuk, hogy nem feladatunk a politikába beleszólni, de a politika beleszólt a csoport életébe. Sajnos városunk vezetése nem képes felelősséget vállalni, sem önállóan dönteni olyan kérdésekben, melyek meghatározzák a városban élők jövőjét – fogalmaztak oldalukon a makói Lángszórós Alakulat tagjai.

Tovább olvasom »