A Borkaival orgiázó lány Tiborczék kastélyában pezsgőzik

Az ezalenyeg.hu vette észre, hogy a Borkai-orgia során híressé vált egyik ikerlány Tiborcz István turai luxusszállodájából, a Botaniq Turai Kastélyból jelentkezett be és osztott meg magáról képeket pezsgőzés közben. 

ezalenyeg.hu

Mint az ismert, az “Ördög ügyvédje” által nyilvánosságra hozott szexvideók következében Győr fideszes polgármestere, – aki magát szintén családos keresztény politikusnak állította be, politikai szempontból megbukott – de az orgia rányomta bélyegét az önkormányzati választásokra is, a Fidesz számos várost, így Budapestet is elveszítette. Ugyanakkor a leleplezés állítólagos eredeti célja, miszerint hogy korrupciós bűncselekmények is megvalósultak Borkai környezetében, nem nyert bizonyítást. Sőt, a rendőrség a felvétel kiszivárogtatói ellen indított nyomozást.

Mindenesetre Borkai Zsoltnak vissza kellett vonulnia, azonban a lányok, úgy néz ki, még élvezhetik az életet (korábban uniós támogatást is kaptak). Legalábbis a portál szerint erre utal, hogy a Tiborcz-tulajdonban lévő luxusszállodában méregdrága pezsgőt szürcsöl az egyikük, egy 300 ezer forintos Versace Virtus táskával az oldalán. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A Spar sem teszi kötelezővé az oltást

A 14 ezer munkavállalót foglalkoztató SPAR Magyarország nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást, de arra buzdítja minden egyes dolgozóját, hogy lehetőség szerint oltassa be magát – közölte a cég. Ugyanakkor minden működési területén kötelezővé teszi a munkavállalók számára a maszkhasználatot.

Tovább olvasom »