A Fidesz azzal riogat, hogy ha az ellenzék nyer, Putyin elzárja a gázcsapot

A Hajdú-Bihar megye kettes választókerületének ellenzéki jelöltje, Mándi László számolt be arról saját közösségi oldalán, hogy választók jelezték, hogy az önkormányzat nevében a panelházakat járják egyesek, és azzal kampányolnak, hogy ha nem a Fideszre szavaznak, akkor Putyin elzárja a gázcsapot.

Mándi László leszögezte: Oroszországgal hosszú távú gázszerződése van Magyarországnak, melyet az oroszoknak különösen érdekükben áll fenntartani, hiszen folyamatos bevételük származik belőle.

,,Nem is kicsi, hiszen bár Orbán Viktor rezsicsökkentést hazudik a magyaroknak, valójában mi fizetjük meg a drága orosz gáz árát.”

Az ellenzék jelöltje felszólította kormánypárti jelöltjét, Pósán Lászlót, hogy fejezzék be ezt a hazugságot, mert ez rémhírterjesztés.

,,Sok ellenzéki szavazó lakik ám ezekben a tömbházakban, Pósán úr. Amennyiben tetten érik a Fidesz mellett kampányoló hazudozókat, feljelentést fogunk tenni. Az Önök propagandaminisztere jóvoltából a rémhírterjesztőkre különös szigorral csap le mostanában a törvény ereje.”

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink