Nincs tervben, hogy Szijjártó Péter visszaadja az orosz Barátságért Érdemrend kitüntetését

Az Ukrajnában zajló háború alaposan rányomta a pecsétjét az orosz érdemrendre. Mindenesetre Szijjártó Péter egyelőre még nem érzi az új fideszes narratívát, ami elítéli az orosz agressziót. 

Mesterházy Attila írásbeli kérdésére a külügyminiszter nevében válaszoló Magyar Levente államtitkár mindössze ennyit közölt

,,A kormány Magyarország, a magyar emberek és a kárpátaljai magyarok biztonságának garantálásával foglalkozik. Most ez számít csak. Ezzel egyidejűleg mindet megteszünk annak érdekében, hogy a háború árát ne hazánknak kelljen megfizetnie.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Hiába van folyamatban per, az Oktatási Hivatal megszűntnek nyilvánította a Bartókot, mint székhelyet

Amikor azt hiszed, Bartók-ügyben már mindent láttál, hát nem. Legújabb húzás az Oktatási Hivatal részéről történt: a tankerület bejelentése alapján a nyilvántartásban 2023. szeptember 14. napján megszűntnek nyilvánították a Bartók székhelyintézményt – számolt be róla a bartókos szülők jogi képviselője, Kotroczó Béla.

Tovább olvasom »