A nap témája: Egyre több az üres benzinkút Csongrád-Csanád megyében is

Több vidéki benzinkútról jelentik, hogy napok óta nem érkezik üzemanyag. A Holtankoljak.hu gyűjtötte össze ezeket a jelzéseket a saját Facebook oldalukon.

Az újszászi töltőállomáson több napja egyáltalán nincs üzemanyag a tartályokban, Besenyőtelek pedig két hete nem kapott szállítmányt. A dunaújvárosi Shell-kúton nincs üzemanyag, Kaposváron csak a shop működik, hasonló a helyzet Mórahalom és Kiskőrös kútján is. Üllésen gázolaj nincs, benzin csak korlátozva – olvasható a Holtankoljak.hu oldalán.

Mint az ismert, csütörtök éjszaka Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette: a kormány kitart a benzinárstop mellett. Szerinte alaptalan híresztelések jelentek meg arról, hogy a kormány nem tudja fenntartani az árstopot és nem tudja biztosítani a hazai ellátást.

Hernádi Zsolt MOL-vezető akkor azt mondta, nincs üzemanyaghiány, csak szállítási problémák.

(Fotó: Holtankoljak.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Vezsenyi László után egy másik JAG-os pedagógusra is rászállt a tankerület

A József Attila Gimnázium új némettanára nagy lelkesedéssel kezdte el a tavalyi tanévet, de a hónap végén azt vette észre, hogy csaknem gyakornoki fizetést kap, noha már 27 úgynevezett „kiszámolt éve” van. Miután három levélben is hasztalan kérte a tankerülettől, hogy az elmaradt pénzeket fizessék ki, segítségért folyamodott a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) ügyvédeihez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Óföldeákra tekertek a Kerisek

A HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium századik tanévének alkalmából kerékpártúrát szerveztek szombaton névadójuk tiszteletére. Nagyjából két osztálynyi diák jött össze, pedagógusok, valamint szülők és külsősök is.

Tovább olvasom »

Furcsa körülmények között történt a csanádpalotai motoros baleset

A múlt hétvégén motoros baleset történt Csanádpalotán. A kezdeti hírek arról szóltak, hogy közúti baleset volt, amelyben a motor vezetője és utasa súlyosan megsérült, amikor is egy személygépkocsival ütköztek egy útkereszteződésben. Másnapra nem csak a régiónk sajtója, hanem az országos is felkapta a hírt, sőt országos tévécsatornák is forgattak a helyszínen.

Tovább olvasom »