A Fidesz szerint az ellenzék gyengíti a forintot

,,A baloldal felelőtlen követelései” gyengítik a forintot és veszélyeztetik a magyar gazdaságot – közölte kedden a nagyobbik kormánypárt, előadva a cinikus diktatúrák klasszikus valóságértelmezését.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában rámutatott: Magyarországra a kőolaj és a földgáz nagyrészt Oroszországból érkezik, ráadásul a magyar családok 90 százaléka földgázzal fűt. Ezért – folytatta – aki a szankciókat ki akarja terjeszteni az energiaszektorra és a gáz elzárásával fenyegetőzik, kárt okoz a magyar gazdaságnak és gyengíti a forintot (ráadásul árt a kormánnyal jó viszonyt ápoló Putyinnak – a szerk.).

„A baloldal felelőtlen javaslatai, követelései napok óta gyengítik a forintot és veszélyeztetik a magyar gazdaságot és a magyar vállalkozásokat”

– jelentette ki, így most már azt is tudjuk, hogy a magyar kormány legitimitása Hollik szerint olyan gyenge lábakon áll, hogy a nemzetközi gazdasági és politikai rendszerek közvetlenül a magyarországi ellenzéki nyilatkozatokat figyelik Orbán Viktor helyett.

Emlékezetes: a fideszes gazdaságpolitika eredményeképp hétfőn már 400 forintba is került egyetlen euró, ez pedig a lakosság terheit tovább növeli, hiszen az import termékek döntő többsége ennek megfelelően drágul tovább.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

8 éve hunyt el Juhász Ferenc, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar költő, szerkesztő, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink