A Fidesz szerint ha igazak lennének a korrupciós vádak, nem lenne fejlődés az országban

Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője a La faute a l’Europe? című francia vitaműsorban jelentette ki röhögés nélkül, hogy ha igazak lennének az Európai Unió korrupciós vádjai, akkor Magyarországon nem lenne évek óta folyamatos a gazdasági növekedés.

Hidvéghi szerint ezek a vádak újabb példái annak, hogy Brüsszel politikai zsarolásra használ fel olyan fontos ügyeket és eszméket, mint a korrupció vagy a jogállamiság egy konzervatív, kereszténydemokrata kormány ellen.

Szerinte Brüsszel képtelen elfogadni a magyar nép szuverén döntését, pedig az egyértelmű, hiszen a Fidesz idén sorozatban negyedszer aratott elsöprő győzelmet a választásokon. 

Ez egyszerre jelenti az Orbán Viktor magyar kormányfő által vallott politikai irányvonal sikerét, valamint a Brüsszelből érkező vádak és politikai nyomásgyakorlás elutasítását – fogalmazott.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Görgei Artúr 1848–49-es honvédtábornok, hadügyminiszter, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc idején több alkalommal a honvédsereg fővezére.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink