A Fidesz tegnap mindenkire lőtt

A Jobbik idegen érdeket szolgál, Vona olyan, mint Gyurcsány, az LMP a komcsikkal szövetkezik. A kormánypárt tegnap mindenkire tüzet nyitott, aki szembe jött.

rambo-szembeszall-az-iszlam-allammal_108324

Először a Jobbik kapta meg a magáét. Vona Gábor mai sajtótájékoztatóján javarészt saját pártjának helyzetéről, illetve a ,,szükséges alázattal, de kellő önbizalommal folyó kormányra készülésről” beszélt. A Fidesz frakciójában azonban ez elég volt ahhoz, hogy eltörjön bennük valami. Válaszukban olyan szardobálást leleplezést mutattak be, amely még a magyar közélet e téren igen erős mezőnyében is 10 pontos gyakorlatnak számít.

Közleményük szerint Vona Gábor nem csak Európa legsúlyosabb korrupciós botrányába navigálta, de “idegen hatalmak szolgálatába is állította a Jobbikot”.

A Fidesz ezúttal az utolsó rögig kiaknázza a Jobbik és a baloldal titkos összeesküvésének kommunikációs aranybányáját. A Habony Művek ezúttal olyan retorikai mesterműveket termelt ki, mint a “Jobbik Európa-ellenes és iszlámbarát politikája”, amely ugyanúgy elárulta és gyengíteni akarja Európát, valamint a nemzetállamokat, ahogyan “a korlátlan bevándorlást támogató” baloldal.

Az atombombát azonban akkor dobják le, amikor közli, Vona Gábor semmiben sem különbözik Gyurcsány Ferenctől, ugyanazt a célt szolgálják mindketten.

19765593

Hogy mit, az nem derül ki a közleményből. Csak annyi, hogy a DK-t “Brüsszel és Soros”pénzeli, a Jobbikot meg még nem tudjuk, ki, de azonnal mondja meg!

Estére maradt muníció a narancsos golyószóróban az LMP megsorozására is. Schiffer Andrásék kedden tizedszerre is benyújtották az ügynökakták nyilvánosságra hozatalának ügyét, amit amúgy rajtuk kívül csak a Jobbik támogat az Országgyűlésben. A kormánypártnak azonban nem volt elég a kéjes öröm, hogy újból egy csuklómozdulattal le lehet söpörni az asztalról a kérdést. Úgy érezték, le kell leplezniük az LMP-t is. Akik szerintük rendre a posztkommunisták, a szocialisták és gyurcsányisták oldalára állnak a magyar családok helyett.

Persze ebből az agymenésből se maradhatott ki a Jobbik irányába elegánsan leadott szellentés. A Fidesz szerint ugyanis a komcsik mellé azok a pártok állnak, akik korábban “szebb jövőt” hirdettek és azt ígérték, “lehet más a politika”.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Enyhül a kánikula a héten

Kánikulával kezdődik a hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot, hatásukra pedig több fokkal visszaesik a hőmérséklet. A hét második felében már jellemzően 30 Celsius-fok alatt alakulnak a csúcsértékek, vasárnap néhol csak 20 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink