A Jobbik Makói Ifjúsági Tagozata is segített a kupakgyűjtésben

[ad 1]

Három hete írtunk róla: a 14 hónapos maroslelei Nózsi Martin Sándor ritka bélbetegségben szenved, szüleik az Önök segítségét kérték, ha tudják, kupakokkal támogassák őket. A karitatív akcióba beleszállt a Jobbik Makói Ifjúsági Tagozata is. Az összefogásnak köszönhetően hat mázsa gyűlt össze.

DSCN0544

Nózsi Sándor, a pici édesapja megkereste Olasz Lajost, az ifjúsági tagozat makói tagját, hiszen tudta, hogy a Jobbiknak és az IT-nek korábban volt kupakgyűjtési akciója, ezért az ő segítségükre is számított.

– Száz darab szórólapot helyeztünk ki forgalmas helyeken és Maroslelén. Meglett az eredménye, hiszen rövid idő alatt összegyűlt nagy mennyiség. A család nagyon örült neki, hogy az emberek ennyire segítőkészek – tudtuk meg Olasz Lajostól.

A kupakokat ezen a héten hétfőn adták le, zömét makóiak gyűjtötték össze.

Természetesen a segítség továbbra is jól jön, a kupakokat itt lehet leadni:

Makó: Nemere kerékpárbolt (buszpályaudvar oldala), Sírkert utcai motorbolt, Bronzhold center, dr. Kiss Attila rendelőjében, rendelési időben, Jobbik-iroda (Széchenyi tér 7. 2/5) hétfőn 18 és 19 óra között.

Kiszombor: Plébánia, Fodor Bálint boltja, zöldségbolt.

Pitvaros: Kultúrház.

Csanádpalota: Kossuth utcai tápbolt.

Maroslele: könyvtár.

kupak222

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Kiskunfélegyházán remekeltek a makói sakkozók

Január 8-án Kiskunfélegyházán rendezték meg a IX. Móra Kupát. A 10-10 perces időbeosztású, hét fordulós viadalon négy fő utánpótláskorú-, egy fő ifjúsági- és egy fő felnőtt korú makói játékos kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Tovább olvasom »