Körözött tehergépkocsi Csanádpalotán

[ad 1]

Az olasz hatóságok körözték azt a gépjárművet, amellyel egy román állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre Csanádpalotánál. A járművet a rendőrök lefoglalták.

20161202080430

A 35 éves férfi február 11-én, 20 óra 40 perckor jelentkezett kilépésre az olasz honosságú tehergépkocsival a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen. Az adattári ellenőrzés során megállapították, hogy a Citroen gyártmányú jármű lefoglalását az olasz hatóságok elrendelték.

A rendőrök a 3.500.000 forint értékű gépkocsit lefoglalták. Az ügyben az Országos Rendőr-főkapitányság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ Sirene Irodája felvette a kapcsolatot a tehergépjármű körözését elrendelő hatósággal.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Megrongálták a földeáki konyha kerítését

Keressük azt – az egyelőre ismeretlen, – a személyt/személyeket, akik a hétvégén a Napközi konyha épületénél a Gagarin utca felől a 3D kerítéselemet megrongálta – írja felhívásában Hajnal Gábor polgármester.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink