A Jobbik öt kérdése a korrupció-ellenes küzdelem fideszes fellegvárának vezetőihez

[ad 1]

A Jobbik közleményben reagált a korrupcióellenes világnap alkalmából rendezett konferencián elhangzottakra. Mint kiderült, a nemzeti ellenzék örömmel vette tudomásul, hogy Magyarország a korrupció elleni küzdelem fellegvára, ezért a párt szerint a hatóságok illetékes fideszes vezetőinek egész biztosan nem okoz gondot az alábbi, a közvéleményt is foglalkoztató kérdések megválaszolása: 

– Kik azok a fideszesek, akiket kontinenseken átívelő korrupciós botrány miatt kitiltottak az Egyesült Államokból?

– Hogyan lehetséges, hogy vezető politikusok rokonai indulhatnak egy közbeszerzésen, miközben egy cég által szervezett nyereményjátékon az alkalmazottak és rokonaik egy szelet csokit sem nyerhetnek?

– Miért nem érdekli az ügyészséget, mi lett a sorsa annak a több mint négy és fél millió forintnyi korrupciós pénznek, mely Tiba István fideszes országgyűlési képviselőnél kötött ki? Fekete pártkasszába került, esetleg titkos külföldi bankszámlára fizették be, netán egy egzotikus sziget luxusszállodájának bárjában költötték el?

– Hogyan nyerhet egy fideszes államtitkár frissen alakult, 100 ezer forintos forgalmú cége maximális, 3 millió forintos támogatást, és ezt az összeget mire fordította?

– Miből él Habony Árpád, a miniszterelnök főtanácsadója?

A magyar nép kíváncsian várja a válaszokat – fogalmaz a Jobbik.

(alfahir.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink