Ünnepelték a babákat

[ad 1]

Babakötvény átadót tartottak városunk legfiatalabbjainak. Összesen kilencvenhét család örülhet a 100.000 forintos városi támogatásnak. 

72617008 63882386

Rövid köszöntés és műsor után jelképesen átadta Farkas Éva Erzsébet polgármester a bébikötvényeket, majd kisebb állófogadással ért véget az ünnepség, ahol az április és az október között született babákat ünnepelték.

Tóth Zsolt és Török Tímea szerint hatalmas segítség ez a pénz, bár még konkrét elképzelésük nincs, hogy mit vesznek belőle Zsolti fiuknak. – Az ünnepség tetszik, van sok ismerős, volt osztálytárs, Domonyi Laci barátom is itt van – mondta a fiatal apuka.

– Mi baba-dolgokat, főleg ruhát és játékokat veszünk belőle Dávidnak – tudtuk meg Igaz Ramóntól és Dénes Melindától. Úgy érzik, hogy ez a pénz nem csak nekik, hanem másoknak is nagy segítség. Az ünnepséggel kapcsolatban elmondták, hogy jó dolognak tartják, összehozza a kiscsaládokat.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Makói orvosprofesszort tüntettek ki a Westminster Apátságban

A makói születésű, jelenleg Londonban élő Lantos Péter (született Leipniker Péter) orvosprofesszor szeptember 27-én a Westminster Apátságban vette át a királynő képviseletében megjelent Sir Kennet Olisától a Brit Birodalmi Érdemrendet (BEM) a holokauszt oktatásáért és tudatosításáért végzett szolgálataiért – adta hírül privát oldalán Urbancsok Zsolt, makói főlevéltáros.

Tovább »

Kásler döntött, december 1-től csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a szülők az iskolákba

December elsejétől szigorítják a belépés rendjét az iskolákba, a szülőket csak védettségi igazolvánnyal engedik be az épületekbe – írja a Telex egy birtokába került levélre hivatkozva. Kásler Miklós, az emberi erőforrások miniszterének határozata alapján a szülők csak egy bizonyos pontig kísérhetik a gyerekeiket, de védettségi igazolvány nélkül nem léphetnek be az intézmény területére. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink