A karácsony valódi üzenetét terjesztik az ifjú jobbikosok

[ad 1]

A karácsony valódi üzenetéről indít kampányt a Jobbik IT, jelentette be az Ifjúsági Tagozat Egyházügyi Kabinete csütörtökön. 

A Jobbik Ifjúsági Tagozat Egyházügyi Kabinetje kampányt indít “A karácsony valódi üzenete” címmel, amelynek célja, hogy felhívják a figyelmet karácsony ünnepének valódi üzenetére.

Mint írják,

Gyakran tapasztalhatjuk, hogy eltorzul a karácsony lényege, mert a felszínesség és a fogyasztás határozza meg. Keresztény párt ifjúsági szervezeteként ezzel szemben fontosnak tartjuk, hogy megleljük az ünnep eredeti értelmét: a karácsony Jézus Krisztus születésének ünnepe. Azt szeretnénk, hogy karácsony mindnyájunk számára szent ünnep legyen, amely nem csupán az ajándékozásról szól. Jézus születését ünnepelve alkalom nyílik arra, hogy újra felfedezzük a család értékét és az összetartozás élményét; hogy éljünk a szeretet ajándékával, békét és örömet teremtsünk szeretteink körében, hogy ezáltal váljék otthonunk betlehemi jászollá. Innen érthetjük meg, hogy a karácsony lényege nem valami, hanem Valaki”.

Mindennek fényében, az Egyházügyi Kabinet által kezdeményezett kampányakció során, szaloncukor kíséretében több mint tízezer példányszámban, a karácsony valódi üzenetére emlékeztető képes-kártyát ajándékoznak majd, személyesen a nagyobb köztereken, főbb közlekedési csomópontokon és forgalmasabb tereken megforduló embereknek, ezáltal igyekezve felhívni a figyelmet karácsony valódi üzenetére, és kívánva egyúttal valóban áldott és boldog karácsonyt minden embernek – közölték.

A kampányakciót emellett online felületen is folytatják, ahol a lehetőség nyílik az érdeklődőknek a karácsonnyal kapcsolatos szokások, hagyományok megismerésére, és betekintést nyerhetnek a karácsony részletesebb, mélyebb értelmébe, művészeti, irodalmi és zenei megjelenésébe.

(alfahir.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

69 éve született Böhm György Jászai Mari-díjas színházi rendező, dramaturg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink