A királyhegyesi családhoz megérkezett az első segítség

Mint arról hírt adtunk: kiégett a múlt héten Hajzer András, királyhegyesi polgárőr lakó háza. A Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége most arról számol be, hogy már meg is érkezett az első felajánlás, június 18-án.

Kis Róbert, Makó Járási polgárőr koordinátor beszámolt róla, hogy a Tündér Pakk Közhasznú Alapítvány szegedi lerakata a családnak ruhaneműt és használati tárgyakat adományozott. A hatéves gyermek részére még játékokat és mesekönyveket is adtak.

A családot Szegedre polgárőr kocsival hozták el az adományok átvételére – tette hozzá a koordinátor.

Kinyó Pál, az orvoscsoport koordinátora elmondta, hogy a megyei polgárőr szövetség honlapját olvasva szerzet információt arról, hogy bajba jutott a polgárőr család. Felvette a kapcsolatot a polgárőr egyesülettel, hogy segíthessen. Az alapítvány, az általa koordinált orvoscsoport mellett a szegedi képviselet munkatárs, Mandász Krisztina segítségével juttatott a királyhegyesi családnak ruházatot és egyéb ajándékokat.

(csmpszsz.hu)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink