A királyhegyesi családhoz megérkezett az első segítség

Mint arról hírt adtunk: kiégett a múlt héten Hajzer András, királyhegyesi polgárőr lakó háza. A Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége most arról számol be, hogy már meg is érkezett az első felajánlás, június 18-án.

Kis Róbert, Makó Járási polgárőr koordinátor beszámolt róla, hogy a Tündér Pakk Közhasznú Alapítvány szegedi lerakata a családnak ruhaneműt és használati tárgyakat adományozott. A hatéves gyermek részére még játékokat és mesekönyveket is adtak.

A családot Szegedre polgárőr kocsival hozták el az adományok átvételére – tette hozzá a koordinátor.

Kinyó Pál, az orvoscsoport koordinátora elmondta, hogy a megyei polgárőr szövetség honlapját olvasva szerzet információt arról, hogy bajba jutott a polgárőr család. Felvette a kapcsolatot a polgárőr egyesülettel, hogy segíthessen. Az alapítvány, az általa koordinált orvoscsoport mellett a szegedi képviselet munkatárs, Mandász Krisztina segítségével juttatott a királyhegyesi családnak ruházatot és egyéb ajándékokat.

(csmpszsz.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

45 éve született Tóta W. Árpád, vagy másik ismert írói nevén Worluk, magyar újságíró, publicista, kritikus, blogger.

Tovább »

Kevés a covid-tesztelés, a WHO egyre kevésbé lát tisztán

A koronavírus terjedésének nyomon követésére szólította fel a nemzetközi közösséget az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója kedden Genfben tartott sajtókonferenciáján. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz arra hívta fel a figyelmet, hogy az ENSZ szakosított szervezete egyre kevésbé lát tisztán a tesztelések csökkenő száma miatt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink