A kiszombori határrendész dartsozik, amikor nem a határforgalmat ellenőrzi

Urbán Gábor főtörzsőrmester főhatárrendészként dolgozik a Kiszombor Határrendészeti Kirendeltségen. Mikor nem a határforgalmat ellenőrzi, hobbijának hódol: dartsozik. A megyei rendőrség oldala folytatta a munkatársainak bemutatását.

Gábor elmondta, a darts 27 éve része az életének. Kiszomboron kezdett el játszani, majd egy makói klubhoz csatlakozott. Három év alatt az első osztályig küzdötte fel magát, 2007-ben már az Európa-bajnokságon játszottak döntőt.

Az első pár év után az élete megváltozott, jött a családalapítás és az építkezés, így a dartsra már nem jutott idő.

,,Három évvel ezelőtt, egy barátom unszolására elmentem egy versenyre, amin második lettem. Ezen felbuzdulva újra belevetettem magam a játékba. Tavaly előtt már egy egykori országos magyar bajnokot is le tudtam győzni egy ligafordulóban”

– mesélte.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Lángszórós Alakulat: milliók mentek el városi rendezvényekre, de a Makó FC tönkretevői bujkálnak

Eddig úgy gondoltuk, hogy nem feladatunk a politikába beleszólni, de a politika beleszólt a csoport életébe. Sajnos városunk vezetése nem képes felelősséget vállalni, sem önállóan dönteni olyan kérdésekben, melyek meghatározzák a városban élők jövőjét – fogalmaztak oldalukon a makói Lángszórós Alakulat tagjai.

Tovább olvasom »

A Jobbik továbbra is határőrt követel a kerítés mellé

A Jobbik már évekkel ezelőtt felhívta a figyelmet arra, hogy a migrációs helyzet hosszú távon komoly kihívások elé fogja állítani hazánkat, ezért hosszú távú megoldásra van szükség. A kormány azonban erről nem gondoskodott, sőt átverte a magyar embereket – írja közleményében az ellenzéki párt.

Tovább olvasom »