A legfontosabb: szabályozták az ülésrendet a testületiken

[ad 1]

A szerdai testületi ülésen módosították a Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló önkormányzati rendeletet. Ennek egyik pontja, hogy meghatározták, ki hol foglalhat helyet. 

A második előterjesztésben döntöttek a városatyák az SZMSZ módosításáról. Itt Zeitler Ádám (Jobbik) kérdezte meg, hogy mi szükség van meghatározni az ülésrendet, ám érdemi választ nem kapott, a testület módosítás nélkül elfogadta a határozatot.

Ennek értelmében a Csongrád Megyei Közgyűlés makói lakhelyű képviselői (ismereteink szerint Mágori András, dr. Buzás Péter, dr. Kiss Attila) állandó meghívottnak minősülnek, ők az 5. sorban foglalhatnak helyet. A hivatali irodavezetők a 3-4. sorban, szintén az ötödikben a ,,további tanácskozási joggal állandó meghívottak”, majd a hatodiktól a helyi média képviselői és a további megjelentek ülhetnek le.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

69 éve született Böhm György Jászai Mari-díjas színházi rendező, dramaturg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink