Hihetetlen! Ezt a beszámolót elfogadta a testület!

[ad 1]

Makói Városi Televízió ügyvezető igazgatója szerint eddig nem volt facebook oldala a tévének, a Társalgó pedig új műsornak számít. 

Különös dolgokat lehet olvasni a televízió szerdán elfogadott beszámolójábanés a hozzá kapcsolódó Felügyelő Bizottsági ülés jegyzőkönyvéből. A dokumentum szerint két óra saját gyártású műsor van és vannak átvett adások Szentesről, Szegedről és Hódmezővásárhelyről. Kisistók Tímea szerint ezek a két órán felül vannak, ám a jövő hét keddi és a szerdai adásterv szerint az átvett adásokkal együtt van meg a két óra hossza.

03832440

A beszámoló szerint facebook oldal se volt. Az évekkel ezelőtti bejegyzések másról árulkodnak.

s46796845

Egy pályázatnak köszönhetően heti öt alkalommal sugároz híradót a televízió, a beszámoló szerint húsz percben. A híreket feltöltik a youtube-ra is, ám ezek szerint az elmúlt napokban, hetekben nem volt húsz perces a híradó.

s43406194

Kisistók Tímea szerint 2015-ben új műsorként jelent meg többek között a Társalgó (!), a testületi ülések élő közvetítése (!!) és a sport közvetítések (!!!). A már évek óta működő youtube csatorna szintén másról árulkodik.

s88489029

A FEB-ülésen szóba került, hogy a tévé korábbi munkatársai, illetve Orosné Spák Hedvig FEB-tag nem tud hozzászólni facebookon a posztokhoz, videókhoz. A válasz: a facebook automatikusan letilt bárkit, ha negatív dolgokat állít, jelen esetben a televízió kritizálóit (!).

Lehet, hogy ez így működik, de mi még nem találkoztunk a facebook legújabb (?) szolgáltatásaival…

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink