A legtöbb Spar sem nyit ki szenteste napján

A karácsonyi ünnepekre való nyugodt, békés odafigyelés érdekében a SPAR Magyarország december 24-én az INTERSPAR-okat és egyes bevásárlóközpontokban lévő SPAR és City SPAR szupermarketeket kivéve zárva tartja saját üzemeltetésű üzleteinek jelentős részét – írja az üzletlánc sajtóközleménye.

A karácsony az ünneplés, az elmélyülés időszaka, ám a kereskedelemben dolgozó kollégáinknak az ezt megelőző időszakban a szokásosnál is nagyobb erővel, energiával kell helyt állniuk az üzletekben” – mondta el Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország elnök-ügyvezető igazgatója.

Hozzátette:

annak érdekében, hogy 14 ezer munkatársunk többsége otthon, a családja és barátai körében, békésen és méltó módon tölthesse a szentestét, készülhessen az ünnepekre, vállalatunk úgy döntött, hogy saját üzemeltetésű egységeinek többségét zárva tartja december 24-én.

Az INTERSPAR hipermarketek, valamint egyes bevásárlóközpontokban lévő SPAR és City SPAR szupermarketek nyitva lesznek december 24-én déli 12 óráig, így azok a munkatársak, akik ezen a napon dolgozni fognak, köszönetképpen 100% túlóra pótlékban részesülnek – közölték. A franchise üzletek – SPAR partner, SPAR market -, valamint a töltőállomásokon található egységek – SPAR express, Orlen-DESPAR – maguk döntenek a nyitvatartásról, mivel azok működtetése ebben a tekintetben független a SPAR Magyarországtól.

Ott tartanak nyitva, ahol a vásárlók nagyobb számban vannak jelen. Ilyenek az INTERSPAR hipermarketek, és a bevásárlóközpontokban működő egyes üzleteink – magyarázta a sajtóközlemény, majd köszönetet mondtak azoknak, akik szenteste napján is dolgozni fognak. Heiszler Gabriella reményét fejezte ki, hogy a jövőben létrejön majd egy olyan egységes szabályozás, amely a december 24-i nyitvatartást az egész kereskedelmet érintően szabályozni fogja.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink