A makói Heti Betevő csapata nyert a Tesco pályázatán

A Tesco áruházakban vásárlást követően, a pénztárnál kapott zsetonokkal lehetett szavazni július 11. és augusztus 7. között.

A makói Tesco-n kívül a hódmezővásárhelyi áruházban voksolhattak a vásárlók. Az összesítést követően első lett a Heti Betevő Egyesület és 400 ezer forintot kaptak. A pályázatuk szerint az ételosztásaikon az általuk kínált éttermi minőségű menün felül tartós élelmiszereket, süteményeket, zöldséget és gyümölcsöt csomagolnak majd a makói rászorulóknak. Mindössze 131 szavazattal maradt le a Diabeteszesek Dél-Alföldi Társulása, ők 200 ezer forintot kaptak az áruháztól. A támogatásból szeretnének társas időtöltésre, jó kedvre és vidámságra alkalmat adó online edukációs szemléletformáló, egészségmegőrző előadásokat és tanácsadást szervezni. Harmadik lett a hódmezővásárhelyi Belvárosi Olvasókör, a jutalmuk 100 ezer forint. Ők szűrővizsgálatok szervezésével és egészséges ételek kóstolásával segítének az időseken.

A Tesco országosan összesen 42 millió forintot osztott szét ebben a pályázati fordulóban.

A makói egyesület Facebook oldalán is közzétette a jóhírt:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Makói Idősek Otthonában járt a Hanki-Ker Mikulása

A Csongrád-Csanád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonába az idősek által már hosszú-hosszú évek óta nem látott vendég érkezett egy helyi vállalkozás, a Hanki-Ker Kft. kezdeményezésének köszönhetően – számolt be róla Botlik Anita.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink