A Makói Jobbik örül a kerítésnek

Kübekházánál már készül a gyoda 

Az elmúlt hetekben, hónapokban a szerb, kedd óta a horvát határra nehezedik óriás nyomás az illegális bevándorlók miatt. Az elmúlt napokban született egy bejelentés, mely szerint a román határra is kerítést építenek, amely egészen a Marosig tart majd. A Jobbik Makói Alapszervezete örül a döntésnek.

 

Az elmúlt napokban kiderült, hogy könnyen változtatják útvonalaikat a bevándorlók és az embercsempészek, így előfordulhat, hogy ha lezárják a horvát-szerb határt, akkor Makó felé jöhetnek – mondta Zeitler Ádám, önkormányzati képviselő, a párt helyi alelnöke ma délelőtti sajtótájékoztatóján.
Hozzátette: a kormány feladata, hogy minden állampolgárt megvédjen, a bevándorlókat az országon kívül tartsa, mindezt úgy, hogy a schengeni-övezet szabályait is betartsa, éppen ezért a helyi szervezet örül a döntésnek, hogy egészen a Maros folyóig kerítés húzódik majd a hármashatártól.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 A Szent Korona előtt tett esküt a Jobbik frakciója

Nemzeti néppártként a Szent Koronára tett esküvel kezdjük a szolgálatot. Ennél erősebb kötelem nincs. Esküszegők nem leszünk! – írta hétfőn Jakab Péter ahhoz a Facebookon megjelent videóhoz, melyen a tízfős Jobbik-frakció eskütétele látható.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Négy éve nyílt a Széchenyi téri Pingvin patika Makón

A Széchenyi téri Pingvin patika (elődje a Korzó gyógyszertár) nemsokára négy éve működik Makó belvárosában.A kis patikából egy nagyobb tágasabb gyógyszertár lett, ahol jelenleg egy szakgyógyszerész, egy gyógyszerész és négy szakasszisztens dolgozik. A gyógyszertár részt vesz a Makó és környékét ellátó ügyeleti és készenléti rendszerben is – olvasható az áprilisi Pingvin magazinban.

Tovább olvasom »