A nap témája: ’56 év fordulóján Orbánék ,,több millió” magyarral támadnák a Moszkva elleni szankciókat

Egészen ízléstelenre sikeredett Hollik István mai rádiós propaganda nyilatkozata. A Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában arról beszélt, hogy a kormányoldal azt várja a nemzeti konzultációtól, hogy több millió magyar ember véleménye kikényszerítheti az Oroszországgal szembeni uniós szankciós politika megváltoztatását.

Egy héttel a szovjetek/oroszok által levert 1956-os forradalmunk kitörésének évfordulója előtt a országgyűlési képviselő azt is kiemelte, hogy a kormánypártok kötelezettségnek tartják a nemzeti konzultációt, hiszen kormányzásuk elején megígérték, hogy a Magyarország jövőjét hosszú távon érintő ügyekben ki fogják kérni az emberek véleményét. Ez így volt a Covid kezelése és a migráció ügyében is, most pedig ,,itt van ez a szankciós rendszer„, amely egyértelműen tönkreteszi az európai gazdaságot. Közölte: a nemzeti konzultációtól azt várják, hogy ,,több millió magyar ember véleménye kikényszerítheti a szankciós politika megváltoztatását”.

,,Egyben biztos vagyok, hogy ha több millió magyar ember kifejti a véleményét a szankciókkal kapcsolatban – pontosan ugyanúgy, ahogy a kötelező kvótával kapcsolatban is láthattuk -, azt nem tudja figyelmen kívül hagyni Brüsszel”

– adta ki a parancsot a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Arra nem tértek ki, hogy Orbán Viktor orosz (hinta)politikájának legitimálásához miért kell több millió magyar embert kompromittálni Vlagyimir Putyinnal – majd ezt a hamis képet mutogatni Brüsszelben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink