A nap témája: A Jobbik szerint beindult az Orbán-terv, hónapról hónapra nő a migránsmunkások száma

A kormány zöld lámpát adott a bevándorlásnak, növekszik a migránsmunkások száma – figyelmeztet a Jobbik-Konzervatívok.

Sajtóközleményükben azt írják: egyre többen vehetik és veszik is el a magyarok munkáját, köszönhetően a kormány veszélyes, nemzetellenes tervének. Ráadásul Orbánék nem akarnak itt megállni: félmillió, főként ázsiai migránsmunkást telepítenének hazánkba – mutattak rá.

Beindult az Orbán-terv: Hónapról hónapra nő a Magyarországra érkező migránsmunkások száma – derül ki a KSH által közölt adatokból.

A kormány tárt karokkal várja őket, sőt a Fidesz-közeli cégek a toborzásukból is oroszlánrészt vállalnak. Már 100 ezren lehetnek hazánkban főként uniós állampolgársággal nem rendelkező idegenek, hogy elvegyék a magyarok munkáját, hogy letörjék az egyébként is alacsony béreket, hosszútávon pedig megbontsák hazánk kulturális egységét – emelte ki a jobbikos sajtóközlemény.

Az Orbán-kormány ennek a többszörösét, legalább 500 ezer migránsmunkást akar hazánkba telepíteni. Amennyiben ez sikerül nekik, Magyarországon minden huszadik ember migránsmunkás lesz!

A Jobbik-Konzervatívok leszögezte:

Ők zöld utat adtak a bevándorlásnak, mi elutasítjuk a migráció minden formáját!

Az ellenzéki párt politikusai legutóbb Makón álltak ki a magyar munkavállalókért, ahol már több tucatnyi honfitársunk munkáját elvették a migránsmunkások.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »