A nap témája: A kormány feljelenti azokat, akik szerint a mentők és a tűzoltók benzinára emelkedik

A mentők és a tűzoltók üzemanyagár emelkedéséből fakadó többletköltségeit a költségvetés biztosítani fogja – áll a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) közleményében, amely szerint elemzik az üzemanyag-ellátási helyzetet és a kellő időben döntenek majd a jelenleg október 1-ig érvényben lévő benzinárstop ügyében.

A KTK szerint az üzemanyag- és energiaárak brutális emelkedését „nem pusztán az orosz–ukrán háború, hanem az értelmetlen brüsszeli szankciók okozzák”.

Ezután némi gyurcsányozás után a közlemény úgy fogalmaz, 

sajnálattal látják, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal politikai haszonszerzés céljából ismételten rémhírterjesztésbe fogott.

A rémhírterjesztés a jelenlegi háborús és energia-veszélyhelyzetben különösen veszélyes, ezért az álhír terjesztőjét a kormány feljelenti

– tették hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink