Lezárt nyomozás: egy makói nő telefont lopott egy autóból

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi nő ellen, aki mobiltelefont lopott el egy parkoló autóból.

A megalapozott gyanú szerint a 37 éves makói nő 2022. április 7-én délelőtt a városban egy parkoló autóból ellopott egy mobiltelefont, több mint 60 ezer forint értékben. Az eljárás során elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a nyomozók azonosítottak a feltételezett elkövetőt és előállították a Makói Rendőrkapitányságra.

Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Makói Járási Ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »