A nap témája: A kormány még nem döntött arról, az érettségizők hamarabb kaphatnak-e oltást

Nem hozott még döntést a kormány azzal kapcsolatban, hogy az érettségizők és a tanáraik soron kívül kaphatnak-e oltást, hogy utána visszaállhassanak a tantermi oktatásra – adta hírül az ATV, kormányzati forrásokra hivatkozva.

Úgy tudják, ennek értelmében az érettségizők számára továbbra is marad a digitális tanrend.

Egy forrásuk azt mondta, az oltási terv érvényben marad, tehát az egészségügyi dolgozók, az idősotthonok, valamint a szociális intézmények lakói után a 60 év feletti krónikus betegek következnek majd.

Orbán Viktor miniszterelnök néhány napja arról beszélt a Kossuth Rádióban, hogy az operatív törzs ülésén már az is felvetődött, hogy az érettségizők és tanáraik esetében előrehozzák a koronavírus elleni védőoltást az oltási tervben, hogy őket – de kizárólag csak az érettségizőket és tanáraikat – vissza lehessen engedni az oltás beadásával a tantermi felkészítésre.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink