A nap témája: A Rossmann is bejelentette, nem nyitnak ki december 24-én

Magyarország egyik legnagyobb élelmiszer üzletlánca, a Lidl múlt héten döntött úgy, hogy boltjaik zárva lesznek december 24-én. A Rossmann is bejelentette, hogy csatlakozik a karácsonyi boltzárhoz.

Közleményükben azt írták, a Rossmann szabadnapot biztosít munkatársai számára a szeretet ünnepére, így több mint 200 üzletüket zárva tartják december 24-én.

,,Év közben kétszer is emeltünk bért, Glamour bónuszt osztottunk, de azt gondolom, hogy az anyagi juttatásokon túl, nagyon fontos az erkölcsi megbecsülés is. Már korábban is gondolkodtunk azon, hogy akinek csak lehet, lehetővé tesszük, hogy a december 24-ét ünnepi készülődéssel, szerettei körében töltse, ebben a döntésben megerősített minket a Lidl példaértékű lépése”

– mondta el Szurma Gyöngyi cégvezető-értékesítési vezető.

A karácsonyi boltzár témáját a Jobbik-Konzervatívok is kiemelt ügyként kezeli. Balassa Péter országgyűlési képviselő összesen már ötször nyújtotta be ezzel kapcsolatos javaslatát, de a fideszes parlamenti többség mindig leszavazta.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

123 éve született Németh László (teljes nevén: Németh László Károly) Kossuth-díjas magyar író, esszéista, drámaíró, műfordító, 1998-tól a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink