📺 A nap témája: Átragasztották a kormány bombás plakátjait

A Jobbik egy videós posztot tett közzé közösségi oldalán kedden, és a képsorok alapján pedig láthatóan fiatal jobbikosok az éj leple alatt átragasztották a kormány szankciókat ekéző nemzeti konzultációs plakátjait.

Ahogy az a videóban látható, az eredeti ,,brüsszeli szankciók” helyére a kormányzat politikájára utaló ,,Orbánék” szöveget ragasztották, míg a ,,szankciók” felirat fölé a ,,Fidesz” került.

Facebook-bejegyzésében a Jobbik azt írta, felelős konzervatív pártként úgy gondolják, hogy ,,kötelességük kijavítani a kormány hazug propagandaplakátjait”.  A poszt alapján a figyelemfelhívó akciót bemutató videó célja azonban egy a párt által elindítani kívánt, alternatív konzultáció beharangozása.

Ezért a mintegy tízmilliárd forintos költségűre rúgó konzultáció plakátjai helyett azt ígérték:

mi egy valódi, online és ingyenes konzultációt indítunk azokról a kérdésekről, amelyekkel Orbán és a Fidesz nem hajlandó foglalkozni – mindezt itt, közösségi média felületünkön

– jelentette be az ellenzéki párt.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Makói Idősek Otthonában járt a Hanki-Ker Mikulása

A Csongrád-Csanád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonába az idősek által már hosszú-hosszú évek óta nem látott vendég érkezett egy helyi vállalkozás, a Hanki-Ker Kft. kezdeményezésének köszönhetően – számolt be róla Botlik Anita.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: A Mol szerint pánikvásárlás van a benzinkutakon

A Mol szerint beindult a pánikvásárlás a benzinkutakon, több helyen napokkal ezelőtt elfogyott a hatósági áras üzemanyag, az autósok pedig felvásárolták a drágább típusokat is. A Telex azt írta, hogy azok a kutak viselik az extra terhelést, ahová a máshonnan elküldött autósok áradata zúdul, de ott is gyorsabban merülnek ki így a készletek.

Tovább olvasom »