Cigarettával szigetelték a hűtőtáskákat

Nagylaknál egy román kisbuszt ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai, aminek a raktere bőröndökkel és postacsomagokkal volt tele.

A sofőr elmondta, hogy a jármű tulajdonosának dolgozik, Angliába szállítja az árut és fogalma sincs, mi van a dobozokban. Átvizsgálva a buszt, a pénzügyőrök a raktérben négy nagyméretű kartondobozban üres hűtőtáskákat találtak. Ezeket alaposabban is megnézték, így kiderült, hogy a hűtőtáskák szigetelőanyagát kivették, és a helyükre 1200 doboz, különféle márkájú, román zárjegyes és zárjegy nélküli cigarettát rejtettek.

A mintegy 1,8 millió forint értékű dohányterméket lefoglalták, és költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt tettek feljelentést.

(Fotó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »