A nap témája: az államtitkár bevallotta, már 120 ezer migránsmunkás van az országban

Évekig közpénzből hazudta a Fidesz-kormány, hogy senki sem veheti el a magyarok munkáját, a valóságban azonban zöld utat adtak a bevándorlásnak, és saját toborzócégeikkel felpörgették az idegenek betelepítését – írja közleményében a jobbik-Konzervatívok.

Korábban maga Orbán Viktor mondta a saját szájával, hogy: „Mi nem hívtunk ide soha senkit se vendégmunkásnak, se semmilyen más okból, hogy itt éljenek velünk. Tehát mi nem bevándorló ország vagyunk, és Magyarország nem akar bevándorló országgá válni.” Ez alapján tehát, Orbán definíciója szerint, Magyarország bevándorló országgá vált.

Az ellenzéki párt álláspontja szerint elmúlt évek nemzetellenes kormányzásának legújabb eredménye, hogy már 120 ezer migránsmunkás van az országban, hogy elvegye a magyarok munkáját, letörje és alacsony tartsa a béreket, és megváltoztassa hazánk kulturális identitását.

Czomba Sándor beismerő vallomása egyben azt is jelenti, hogy november óta több tízezerrel nőtt a vendégmunkások száma hazánkban. A Jobbik-Konzervatívok már korábban figyelmeztetett:

Az Orbán-kormány terve az, hogy félmillió migránsmunkást telepítsen hazánkba!

Szerintük a Fidesz hazudott akkor, amikor azzal kampányolt, hogy senki sem veheti el a magyarok munkáját. Hazudtak akkor is, amikor azt mondták, vendégmunkás csak akkor mehet egy adott céghez, ha ott nincs elegendő magyar munkavállaló. Erről a migránsmunkásaik miatt kirúgott makói és gyöngyösi dolgozók is tudnának mesélni.

Elsőként a Jobbik figyelmeztetett a veszélyre, és elsőként szólaltak fel a kormány nemzetromboló terve ellen.

Orbánék azt akarják, hogy minden huszadik Magyarországon tartózkodó ember migránsmunkás legyen” — hangsúlyozták. Azt akarják, hogy hazánk a migránsmunkástelepek, az akkugyárak, az olcsó munkaerő országa legyen!

A konzervatívok közölték: „Nem fogjuk hagyni! Migránsmunkások helyett normális béreket a magyaroknak! Akkugyárak és migránsmunkás-telepek helyett felelős, a magyar nemzeti érdeket szem előtt tartó gazdaságpolitikát!”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink