A nap témája: az államtitkár bevallotta, már 120 ezer migránsmunkás van az országban

Évekig közpénzből hazudta a Fidesz-kormány, hogy senki sem veheti el a magyarok munkáját, a valóságban azonban zöld utat adtak a bevándorlásnak, és saját toborzócégeikkel felpörgették az idegenek betelepítését – írja közleményében a jobbik-Konzervatívok.

Korábban maga Orbán Viktor mondta a saját szájával, hogy: „Mi nem hívtunk ide soha senkit se vendégmunkásnak, se semmilyen más okból, hogy itt éljenek velünk. Tehát mi nem bevándorló ország vagyunk, és Magyarország nem akar bevándorló országgá válni.” Ez alapján tehát, Orbán definíciója szerint, Magyarország bevándorló országgá vált.

Az ellenzéki párt álláspontja szerint elmúlt évek nemzetellenes kormányzásának legújabb eredménye, hogy már 120 ezer migránsmunkás van az országban, hogy elvegye a magyarok munkáját, letörje és alacsony tartsa a béreket, és megváltoztassa hazánk kulturális identitását.

Czomba Sándor beismerő vallomása egyben azt is jelenti, hogy november óta több tízezerrel nőtt a vendégmunkások száma hazánkban. A Jobbik-Konzervatívok már korábban figyelmeztetett:

Az Orbán-kormány terve az, hogy félmillió migránsmunkást telepítsen hazánkba!

Szerintük a Fidesz hazudott akkor, amikor azzal kampányolt, hogy senki sem veheti el a magyarok munkáját. Hazudtak akkor is, amikor azt mondták, vendégmunkás csak akkor mehet egy adott céghez, ha ott nincs elegendő magyar munkavállaló. Erről a migránsmunkásaik miatt kirúgott makói és gyöngyösi dolgozók is tudnának mesélni.

Elsőként a Jobbik figyelmeztetett a veszélyre, és elsőként szólaltak fel a kormány nemzetromboló terve ellen.

Orbánék azt akarják, hogy minden huszadik Magyarországon tartózkodó ember migránsmunkás legyen” — hangsúlyozták. Azt akarják, hogy hazánk a migránsmunkástelepek, az akkugyárak, az olcsó munkaerő országa legyen!

A konzervatívok közölték: „Nem fogjuk hagyni! Migránsmunkások helyett normális béreket a magyaroknak! Akkugyárak és migránsmunkás-telepek helyett felelős, a magyar nemzeti érdeket szem előtt tartó gazdaságpolitikát!”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »