A nap témája: Ezt a hetet is a történelmi mélypont közelében kezdte a forint

Gyengült a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon hétfő reggel.

Az euró 337,42 forinton forgott reggel hét órakor, 35 fillérrel emelkedett az árfolyama a péntek esti 337,07 forinthoz képest. A dollár árfolyama 304,18 forintról 304,40 forintra, a svájci franké pedig 315,55 forintról 316,07 forintra erősödött.

Az euró 1,1084 dolláron forgott, a pénteki záráshoz képest 0,08 százalékkal gyengült. A svájci frankhoz képest 0,05 százalékkal gyengült a közös európai fizetőeszköz árfolyama, 1,0677 frankon jegyezték.

Egy dollárért 0,9631 frankot adtak, 0,02 százalékkal erősödött az amerikai deviza. A jenhez képest 0,12 százalékkal drágult a dollár, 108,52 jenen jegyezték hétfő reggel.

Az angol font árfolyama 0,20 százalékkal gyengült az euróhoz képest, 0,8421 fonton jegyezték a közös európai fizetőeszközt. A dollárhoz viszonyítva 0,27 százalékkal gyengült a font, 1,3164 dolláron forgott hétfő reggel.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Április 30-ig kell felvenniük az oltást a rendvédelmiseknek

A katasztrófavédelem, a rendőrség és a büntetés-végrehajtási területeken a nem ügyfelekkel dolgozók állomány számára április 30-ig meghosszabbították a kötelező oltás felvételének időpontját – ezt a levelet kapta a Belügyminisztériumtól Pongó Géza, a Független Rendőr Szakszervezet főtitkára, aki a Blikknek nyilatkozva elmondta, továbbra sincsenek pontos adataik a beoltatlan rendőrök számáról.

Tovább »

97 éves lenne a félig makói Paul Newman

Az Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas amerikai színész 1925. január 26-án született Clevelandben, egy német zsidó boltos és egy makói lány másodszülött fiaként. Az édesanyja családi háza már nem áll a városban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink