Mucsi Tamás a saját stúdiójukban kritizálta a makói televízió működését

Még csak február eleje van, de talán már megszületett az év beszélgetése: Mucsi Tamás ellenzéki önkormányzati képviselő több válaszát félbeszakította Kisistók Tímea, így már-már olyan érzésünk lehet, mintha az M1 egyik stúdióbeszélgetését néznénk.

Nem vagyok csalódott az eredmény miatt, mert látni kell, hogy ebben a stúdióban én még nem jártam. Lehet más lett volna az eredmény, ha a városi televízió egyenlő esélyeket biztosít és én is annyit szereplek a programommal a képernyőn, mint Hadik György, vagy Farkas Éva Erzsébet – jelentette ki Mucsi az októberi választást értékelve.

Szerinte számos alkalommal előfordult, hogy nem tényszerűen számoltak be sajtótájékoztójukról. Úgy véli, egyetlen egyszer nem volt kíváncsi a tévé arra, hogy mi volt a mondandójuk, azt nézték a fórumukon, kampányrendezvényeken, hogy hol lehet kiforgatni a mondanivalójukat. Szerinte ugyanez igaz a pályázati pénzekkel kitömött makohirado.hu-ra is.

A beszélgetésen Kisistók Tímea ügyvezető elmondta, Farkas Éva ,,pont annyit szerepelt a televízióban, ahányszor meghívott rendezvényére, fórumára” és Mucsi is annyiszor szerepelt, ahányszor meghívta őket. A fideszes képviselők és jelöltjeit pedig annyit voltak képernyőn, ahány fogadóóra volt a televízióban és ahány fórumot tartottak.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni, érdemes.

Hasonló beszélgetés során a televíziónak dr. Hadik György (Fidesz) arról beszélt, hogy öt éve ismeretlenek voltak, de mostmár bíznak bennük az emberek. Mágori András (Fidesz) pedig azt ecsetelte, hogy szeretné, ha egész Makón olyan lenne a közvilágítás, mint a belvárosban.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Nem mer hozzányúlni a Fidesz a 370 forintos euróhoz

Az Országgyűlés hétfői ülésnapján Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselő felszólalásában arra emlékeztetett, a Fidesz ellenzékből még 250 forintos eurónál kérdőjelezte meg a kormány teljesítményét, azóta ők viszont több mint száz forintos drágulást vittek végbe, így kiszolgálva külföldi stratégiai partnereik érdekeit, akiknek jól jön a gyenge forint.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Újraavatták Espersit János sírját Makón

Espersit János támogatta József Attilát, jó viszonyban volt Juhász Gyulával, Móra Ferenccel, ő hívta Makóra Rudnay Gyulát és növendékeit 1925–27-ben a nyári művésztelepre. A római katolikus temetőben lévő sírját halálának 90. évfordulója alkalmából újraavatta az önkormányzat, a város és a József Attila Múzeum alapítványa, valamint a múzeum.

Tovább olvasom »