A nap témája: Még nem derítette ki a rendőrség, miért omlott össze az oltási regisztrációs honlap

Három és fél hónap alatt sem derítette ki a rendőrség, hogy kik okozták a magyar oltásregisztrációs honlap, vagyis az EESZT április 30-án történt összeomlását.

A rendőrség a terheléses támadás ügye kapcsán azt közölte a Népszavával, hogy a „Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kiberbűnözés Elleni Főosztálya folytat eljárást. A nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség bővebb tájékoztatást nem ad”.

A jelentkezési oldal azt követően omlott össze április 30-án, miután Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, Pfizer-vakcinára is lehet jelentkezni. Az Operatív Törzs akkor azt nyilatkozta, nem a túljelentkezés vagy műszaki hiba okozta a problémát, hanem terheléses támadás. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink