Jól állnak a ,,Skála” felújítási munkálatai

A Maros Áruház Coop Szupermarketje jövő héten nyílik meg újra.

Az áruház július 11-én volt nyitva utoljára. Akkor Mészáros Zoltán vezérigazgatótól megtudtuk, a felújítás az összes hűtőgép és hűtetlen berendezések cseréjét, a világítást, a bolti gépészetet, fűtés és hűtés korszerűsítését foglalja magába. A felújítás nem érinti az épületben üzemelő gyógyszertár és a kínai üzlet működését.

Néhány napja megkerestük a HUNOR COOP ZRt.-t. Azt írták, a munkálatokkal jól állnak, a felújított Coop Szupermarket 2021. augusztus 18-án nyit, de részleteket később tudnak közölni.

Az üzlet 1978-ban nyitott meg, a Skála-mozgalom részeként. A budapesti áruházak után első vidékiként a makói nyílt meg. Később a Marosmenti ÁFÉSZ volt a tulajdonos, majd a 2004-es összeolvadás után került a HUNOR COOP Zrt. gondozásába. Az áruház legutóbb 2008-ban kapott nagyobb felújítást, akkor a négy fő falon kívül az egész új köntösbe bújt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink