A nap témája: Száz termék árát csökkentette a Lidl

A Lidl Magyarország újabb 100 termék fogyasztói árát csökkenti, melyek között több mint 50 alaptejtermék is szerepel. A hétfőtől érvénybe lépett intézkedésnek köszönhetően egyes termékek ára akár 27 százalékkal is csökkenhet.

Január elsejétől közel 200 termék fogyasztói árát mérsékeltük, ami most újabb 100 árucikkel bővül, amelyek döntő többsége a tejtermékek közül kerül ki. A sajtok esetében a 250 grammos Pilos Edámi darabolt sajt ára például 25 százalékkal 749 forintra csökkent a mai naptól, az 1 kilogrammos kiszerelésű Pilos trappista sajt pedig 23 százalékkal kerül kevesebbe, ami darabonként igen jelentős, 900 forintos megtakarítást jelent – nyilatkozta Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője hétfőn.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Zelk Zoltán, Baumgarten-, József Attila- és Kossuth-díjas magyar költő, prózaíró, 2012-től a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Elkezdődött az ajánlásgyűjtés

Tegnap, április 20-án, szombaton kezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás kampányidőszaka. A jelöltek és jelölő szervezetek megkezdhetik az ajánlások gyűjtését.

Tovább olvasom »