Több mint 5 ezer óra szolgálatot láttak el az apátfalvi polgárőrök

Az Apátfalvi Polgárőr Egyesület a napokban tartotta évértékelő közgyűlését a művelődési házban.

Sókiné Kubinyi Éva, az egyesület elnöke beszámolt a tavaly végzet feladatokról, kiemelte, hogy eredményesen tevékenykedtek az elmúlt évben és a határrendészeti feladatokból is kivették a részüket. Az egyesület a múlt évben 5.037 óra szolgálatot látott el és taglétszáma 3 fővel bővült az elmúlt időszakban. Az elnök kihangsúlyozta, hogy ebben az évben lesz az egyesület 25 éves, amelyet méltóképpen szeretnének megünnepelni.

A tisztújítás során elnöknek ismét Sókiné Kubinyi Évát választották meg 5 évre. Vezetőségi tag lett Bálint Norbert, Bíró Sándor, Langó Zsolt és Varga Zoltán.

(Fotók: polgárőrség)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Már a makói Sparban is elérhető a Munch-ételmentés

Féléves tesztelést követően mostantól valamennyi SPAR és INTERSPAR áruházban bekapcsolódhatnak a vevők a tudatos élelmiszermentés folyamatába a Munch-applikációval, amelyen keresztül akár 66 százalékkal olcsóbban, gyorsan és kényelmesen juthatnak hozzá jó minőségű élelmiszerekhez – írja közös közleményében a SPAR Magyarország és a Munch Europe.

Tovább »

📺 Makói nagycsoportos ovisok a biztonságos közlekedéssel ismerkedtek

Május 16-án indított útjára egy 10 állomásos road-showt a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, az Építési és Közlekedési Minisztérium támogatásával. Ennek részeként nagycsoportos óvodások számára szerveznek közlekedésbiztonsági programokat, ma a hetedik helyszínre érkeztek, Makóra.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink