A párizsi terrortámadások után azonnali népszavazást kellene kiírni a menekültkvótáról

A párizsi terrortámadások után ügydöntő népszavazást kell kiírni a Brüsszel által erőltetett kvótarendszerről, az ehhez szükséges kétharmados többséget a Jobbik biztosítani fogja a kormány számára – mondta Volner János, a Jobbik alelnöke szombati sajtótájékoztatóján. 

A párizsi terrortámadások miatt a politikus pártja nevében mély megrendüléssel fejez ki együttérzését a francia népnek.

Volner János szerint látható, hogy akár magyar emberek életébe is kerülhet, ha nem történnek azonnali lépések az ügyben. Úgy véli: a Fidesz által, a menedékkérők kötelező befogadása ellen szóló aláírásgyűjtési akción túllépett az idő, ehelyett olyan ügydöntő népszavazást kellene kiírni, amellyel végleg le lehetne zárni az EU által hazánkra erőltetett kvótarendszert. Hozzátette:

ehhez Alaptörvény módosítás is szükséges, a kétharmados többséget a Jobbik, a magyar emberek védelmében biztosítani fogja a kormány számára.

Az illegális bevándorlással szembeni, liberális gyökerű engedékenység veszélybe sodorta Európa népeit és kultúráját.

A felelősség most azokat a baloldali pártokat terheli, akik rászabadították az öreg kontinensre a migránsok százezreit

– hangsúlyozta a Jobbik alelnöke.

Volner János szorgalmazta továbbá a közép-kelet-európai országok szorosabb gazdasági és politikai együttműködését is. Álláspontja szerint az illegális migrációval, és Európában megfigyelhető jelentős demográfiai változásokkal szemben csak nemzetközi összefogással lehet sikeresen felvenni a harcot.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Elkészült a második informatikaterem rekonstrukciója is a Galambban

A földszinti rossz állapotban lévő géptermek új, méltó helyre kerültek. Az átalakításokkal az iskola földszintjét, – reményeik szerint szeptemberre, – teljes egészében a diákéletnek adhatják át, míg az első emeleten a közismereti, a második emeleten pedig a szakmai tárgyak oktatásához lettek adottak a feltételek – számolt be róla az Alföldi ASZC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola.

Tovább »

📺 Gyanúsítottként hallgattak ki egy makói orvost

Közel 250 rendőr több mint 60 helyszínen tartott kutatásokat abban a büntetőeljárásban, ami az NVSZ feljelentése alapján indult a KR NNI-nél. Az összehangolt akció keretében újabb 17 embert – köztük orvosokat és cégvezetőket – fogtak el.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink