Több rendőrrel találkozhatunk

A belügyminiszter utasítására a rendőrség tovább növeli a 2015. január óta bevezetett „B” készenléti fokozat biztonsági intézkedéseit. 

A Párizsban történt terrortámadásra tekintettel – a szubjektív biztonságérzet erősítése érdekében – a belügyminiszter utasítására a rendőrség az ország egész területén megnöveli a „B” készenléti fokozat biztonsági intézkedéseit. Az országos rendőrfőkapitány azonnal intézkedett az operatív törzs felállításáról, amely megkezdte működését.

Az intézkedéssorozat alapján a rendőrség fokozott közterületi jelentétet biztosít a főbb vasúti és autóbusz pályaudvarokon, a nemzetközi személyszállító vonatokon, aluljárókban, nagyobb forgalmú nyilvános helyeken. Megerősíti a nemzetközi repülőterek utasforgalmi és üzemi területeink őrzését, továbbá visszatérően ellenőrzi a főbb közlekedési csomópontokat és a jelentősebb forgalmat lebonyolító szállodákat. A rendőrség intézkedett a határátkelőhelyek személy- és járműellenőrzésének fokozására.

A rendőrség folyamatosan értékeli és elemzi a beérkező információkat, amelyek függvényében dönt a további szükséges intézkedések elrendeléséről.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink