A pénzét követelte vissza Magyarcsanádon

Őrizetbe vették a makói rendőrök a 19 éves magyarcsanádi férfit. 

A megalapozott gyanú szerint M. Attila szeptember 9-én a délutáni órákban megjelent ismerőse házánál, Magyarcsanádon, a József Attila utcában. A gyanúsított előzetes szóváltást követően megütötte az ingatlan tulajdonosát, aki ennek következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Ezt követően szeptember 9-én, majd szeptember 10-én is felkereste ismerőse fiát Magyarcsanádon, a Petőfi utcában. Tőle azt követelte, hogy adja meg 1000 forintos tartozását. Azért, hogy a követelésének érvényt szerezzen, M. Attila megrúgta, majd meg is ütötte a sértettet, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A bántalmazás hatására a fiú 500 forintot átadott támadójának.

A rendőrök a gyanúsítottat elfogták és előállították a Makói Rendőrkapitányságra, ahol önbíráskodás bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

A nyomozók a 19 éves férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 A Szent Korona előtt tett esküt a Jobbik frakciója

Nemzeti néppártként a Szent Koronára tett esküvel kezdjük a szolgálatot. Ennél erősebb kötelem nincs. Esküszegők nem leszünk! – írta hétfőn Jakab Péter ahhoz a Facebookon megjelent videóhoz, melyen a tízfős Jobbik-frakció eskütétele látható.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink