📺 A Rádió7 Bayer Zsoltja kilépne az EU-ból Norvégia miatt – csak éppen a norvégok nem tagjai

Véletlen a hírTV-re kapcsoltam vasárnap este, ott éppen a Bayer Show ment. Ebből megtudhattam, hogy Bayer Zsolt szerint egy norvég “művész” miatt (aki a fenekével készít festményeket) ki kellene lépnünk az Európai Unióból. Norvégia ugyan nem tagja az Uniónak, de ezen információnak Bayer úr (és a hírTV szerkesztői) nincsenek a birtokában – világított rá Gulyás Balázs publicista.

Bayer szerint tárt karokkal fogadnának bennünket s̶z̶o̶v̶j̶e̶t̶ orosz testvéreink, ha kilépnénk. Én azt gyanítom, hogy inkább az utóbbi érv lehet a nyomósabb – tette hozzá Gulyás.

Mint ismert, idén januárban újított a hódmezővásárhelyi rádió többek között Bayer Zsolttal, Gajdics Ottóval, Jeszenszky Zsolttal. A Makón és Kistelek is sugárzó Rádió7 tavaly októberben került Bada János, Csepreghy Nándor és Rákay Philip tulajdonába.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Spar sem teszi kötelezővé az oltást

A 14 ezer munkavállalót foglalkoztató SPAR Magyarország nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást, de arra buzdítja minden egyes dolgozóját, hogy lehetőség szerint oltassa be magát – közölte a cég. Ugyanakkor minden működési területén kötelezővé teszi a munkavállalók számára a maszkhasználatot.

Tovább olvasom »