A rendőrök is segítik az emlékezést

Fokozott jelenléttel készül a rendőrség a hétvégére Csongrád megyében is. A cél a sírkertekbe érkezők segítése, valamint a bűncselekmények megelőzése. 

A rendőrök a polgárőrökkel együttműködve megyeszerte fokozottan ellenőrzik a temetőket és azok környékét, segítik a sírkertbe érkezőket. A rendőrség kéri, hogy aki teheti – a megnövekvő autós forgalom miatt – a közösségi közlekedést vegye igénybe. Az egyenruhások a sok látogatót vonzó temetők környékén folyamatos jelenlétet biztosítanak.

Makón a Kálvária utcai, a Verebes utcai és a Tulipán utcai sírkerteknél kell megnövekedett forgalomra számítani.

Az ünnepre a bűnelkövetők is készülnek. A rendőrség kéri, hogy az autóban látható helyen értéket ne hagyjanak, parkoláskor a járműket zárják le, az ablakokat húzzák fel. A temetőkben értékeiket ne hagyják őrizetlenül.

Amennyiben mégis bűncselekmény áldozataivá válnak, forduljanak bizalommal a temetők környékén ott szolgálatot teljesítő egyenruhásokhoz, vagy hívják a bármelyik hálózatból ingyenesen elérhető 112-es segélyhívószámot.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

15 éve hunyt el Ács Károly (eredeti neve: Kovács Károly) Híd-díjas magyar költő, műfordító, szerkesztő.

Tovább »

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink