A rendőrök is segítik az emlékezést

Fokozott jelenléttel készül a rendőrség a hétvégére Csongrád megyében is. A cél a sírkertekbe érkezők segítése, valamint a bűncselekmények megelőzése. 

A rendőrök a polgárőrökkel együttműködve megyeszerte fokozottan ellenőrzik a temetőket és azok környékét, segítik a sírkertbe érkezőket. A rendőrség kéri, hogy aki teheti – a megnövekvő autós forgalom miatt – a közösségi közlekedést vegye igénybe. Az egyenruhások a sok látogatót vonzó temetők környékén folyamatos jelenlétet biztosítanak.

Makón a Kálvária utcai, a Verebes utcai és a Tulipán utcai sírkerteknél kell megnövekedett forgalomra számítani.

Az ünnepre a bűnelkövetők is készülnek. A rendőrség kéri, hogy az autóban látható helyen értéket ne hagyjanak, parkoláskor a járműket zárják le, az ablakokat húzzák fel. A temetőkben értékeiket ne hagyják őrizetlenül.

Amennyiben mégis bűncselekmény áldozataivá válnak, forduljanak bizalommal a temetők környékén ott szolgálatot teljesítő egyenruhásokhoz, vagy hívják a bármelyik hálózatból ingyenesen elérhető 112-es segélyhívószámot.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink