A szegedi körzetben sem lesz vita

Ahogy a hódmezővásárhelyi-makói körzetben, úgy valószínűleg Szegeden sem lesz képviselőjelölti vita, ugyanis a fideszes Mihálffy Béla nem vállalja. Egyébként nem is tudunk olyan fideszes jelöltről, aki kiállna vitázni az ellenzéki ellenfelével.

A Csongrád-Csanád megye 2-es választókerületben Mihálik Edvin, az ellenzék közös jelöltje nyilvántartásba vétele után rögtön ki is hívta egy nyilvános, élő vitára Mihálffyt. Nem sokkal később érkezett a válasz a fideszes indulótól:

,,Nincs miért vitatkozni Mihálik Edvinnel, mert ő csak egy kisinas, egy beosztott.”

Erre Mihálik közölte: ,,Szerintem választott képviselőkként mindketten beosztottak vagyunk. Az én főnökeim a kerületemben élő választópolgárok. Az ön főnöke, ezt többször egyértelművé tette, Orbán Viktor.Én az előválasztáson kiálltam nyilvánosan vitázni minden ellenfelemmel. Abban hiszek, hogy jelöltként ez kötelességünk, tartozunk ezzel a választóknak, akiktől azt várjuk, hogy megtiszteljenek minket a bizalmukkal. Az, hogy Ön ezt nem vállalja, egyszerre gyávaság és tiszteletlenség a szegedi és homokhátsági emberekkel szemben.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink