Adómentességet adna a helyi Jobbik

[ad 1]

Helyi adómentességet adna a Makón élő, háromgyermekes családoknak a Jobbik helyi szervezete. A párt emellett támogatja az Állomás téri MÁV-épület lakhatóvá tételét, mely választási programjuk része is volt.

Módosítaná a helyi adókról szóló önkormányzati rendeletet Zeitler Ádám, a Jobbik makói önkormányzati képviselője. Ez alapján a makói lakcímmel rendelkező három gyermeket nevelő magánszemélyek teljes adómentességet kapnának, nem kellene kommunális adót fizetniük.

Ez némileg összhangban áll Czirbus Gábor alpolgármester javaslatával, aki ingyen telket adna a fiatal családoknak és amit támogat a Jobbik makói alapszervezete.

mavjegyzokonyvZeitler Ádám hozzászólása az áprilisi ülésen

Ezt kiegészítendő a párt fecskelakásokat alakítana ki az Állomás téren található egykori MÁV-szállóból, mely évtizedek óta üresen, elhagyatottan áll. Az épület hasznosítását Zeitler Ádám is szóba hozta, méghozzá a tavaly áprilisi testületi ülésen. Nem véletlenül: ez szerepel a makói Jobbik Návay Lajos-terv címet viselő választási programjában.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Egy válasz

  1. Ha, ez, fentebb olvasható írás idézet a jegyzőkönyvből, ami az ülésen elhangzott beszédeket hivatott rögzíteni, akkor szomorú vagyok! Ez az összeszedetlen habllatyolás engem nem tudott volna meggyőzni, ám…Értem, mit is szeretne a szerencsétlen, de legalább szedje össze a gondolatait, mielőtt beszélni kezd! Ráadásul, igaza van, remélem a HIVATAL nem csak azt veszi észre, amit én, hanem a lényegre figyel majd!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Ma van advent első vasárnapja

Ma van advent első vasárnapja, a vízkereszt utáni első vasárnapig tartó karácsonyi ünnepkör és az egyházi év kezdete – írta közösségi oldalán Zeitler Ádám, makói önkormányzati képviselő, a Jobbik regionális igazgatója.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink