Ez a legalja: beteg kisfiú képével gyűjt lájkokat a Felcsúti Fidelitas

[ad 1]

“Ha lájkolod az oldalunkat, támogatást adunk a beteg kisfiú műtétjére.” A Felcsúti Fidelitas G. Fodor Gábori mélypontra süllyedt.

Nem örvend túl nagy népszerűségnek a Felcsúti Fidelitas Facebook-oldala, mindössze 241 ember kedveli. Ezen érthető módon változtatni próbálnak, ehhez viszont a legvisszataszítóbb módszert találták meg.

Felcsút ifjú fideszesei az érzelmekre próbálnak hatni: felhívást tettek közzé, melyben egy beteg kisfiú, Táltos műtétjére gyűjtenek. Mint írják, annyi forinttal fogják támogatni a műtétet, ahányan lájkolják a Felcsúti Fidelitas Facebook-oldalát. Ha ehhez hozzátesszük azt, hogy jó esetben is maximum néhány ezer lájkot várhattak, akkor cinizmusról is beszélhetnénk, főleg, hogy a bejegyzésben hozzá is teszik:

A felhívás közzétételekor 162 ember követi oldalunkat, ez tehát 162 forintot jelent.

A segítségnyújtás persze értékelendő, de hogy mindezt arra használják fel, hogy népszerűsítsék az oldalt, az gusztustalanságban felveszi a verenyt G. Fodor Gábor minapi alakításával. A 888.hu főszerkesztőjének még kormányoldalról is sokan nekiestek, kíváncsiak vagyunk, a felcsútiak lépésére mi lesz a reakció a Fidesz részéről.

(alfahir.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink