Algyő polgármestere: hagyjuk, hogy hülyének nézzenek minket, kormányostól, árnyékkormányostól, ellenzékestől

Molnár Áron egy történetet osztott meg közösségi oldalán, amiben azt fejtegeti, hogy a mai Magyarországon még két polgármester és egy ügyvéd sem tud tisztességesen megélni a munkából.

Algyő polgármestere azt írta: a héten az egyik ügyvéd ismerősével többek között arról beszélgettek, hogy melyikőjük hány fokra fogja lecsavarni otthon a termosztátot, hogy spóroljon anyagilag. Olvasta, hogy Márki-Zay Péter is kénytelen a 3+3 milliós pályázatból otthon napelemet föltetetni, mert nincs annyi megtakarítása, hogy saját erőből kifizesse, de a rezsi költség is terhet fog rájuk róni.

,,A kérdésem, hogy kinek a szégyene az, hogy a rendszer(gengszter)váltás után 30 évvel, két polgármester, egy ügyvéd és még rengetegen itt Magyarországon nem tudunk tisztességesen megélni a munkánkból? Válaszom is van: az elmúlt 30 év összes kormányon lévő politikusának, és közszereplőjének a szégyene. És sajnos legfőképp a miénk, polgároké, hogy hagytuk, és a mai napig hagyjuk, hogy hülyének nézzenek minket, kormányostól, árnyékkormányostól, ellenzékestől.”

– fogalmazott Molnár Áron.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »