Ambrózfalva lehet a tizenötödik

A tizenötödik olyan település, ahol Jobbikos polgármester lehet, amennyiben a lakosok megválasztják Farkasné Havrán Ildikó Piroskát. A Jobbik által vezetett települések szép sikereket értek el az elmúlt időszakban. 

31241776

Tapolca, Tiszavasvári, Ózd, Törökszentmiklós, Devecser, Recsk, Mátraballa, Ásotthalom, Bánokszentgyörgy, Gasztony, Monorierdő, Kosd, Hencida és Cserháthaláp. Jelenleg ez a tizennégy település választott magának Jobbikos városvezetőt. Legutóbb Cserháthalápon örülhettek sikernek: a Nógrád megyei faluban augusztus 9-én 76%-os részvétellel 54%-al győzött a párt jelöltje. A falvak és a városok választópolgárai eddig nem bánták meg döntésüket.

Tiszavasvári tavasszal 450 millió forintos pályázatot nyert, melyből megújul a polgármesteri hivatal és a járási hivatal közös épülete, fejlődik a zeneiskola, modernizálódik a református templom, új arculatot kap a városi kincstár, megszépül a közösségi pihenőpark, teniszpálya létesül és tovább bővül a térfigyelő kamerarendszer.

A Csongrád megyei Ásotthalmon megújuló energiaforrást, napenergiát felhasználó, korszerű fotovoltaikus rendszerrel fogják felszerelni a Polgármesteri Hivatalt, a Sportcsarnokot és a Művelődési Házat. Közadakozásól vásároltak terepjárót a mezőőrségnek, azzal üldözték az embercsempészeket és még a rendőrök, katonák megjelenése előtt védték a határt a migránsoktól.

Bánokszentgyörgyön új térfigyelő kamerákat telepítettek és fejlesztették a szilárdhulladék-gazdálkodást; Ózdon fejlődött az internetkapcsolat, valamint 1,9 milliárdból módszertani központot, kiállító helyiséget és közösségi teret alakítanak ki; Kosdon 11 millió forintból újult meg az informatikai rendszer.

A Hajdú-Bihar megyei 1100 lakosú Hencidán helyreállították a közbiztonságot a polgár- és a mezőőrség segítségével, hiszen burjánzott a falopás, a betörés, a terménylopás. A Start mintaprogram keretén belül rendbe hozták a falut és a mezőgazdaság fellendítése érdekében vásároltak egy traktort a gyorsabb munkavégzéshez.

Ezen települések sorába állhat be Ambrózfalva, ha a Jobbikos jelöltnek szavaznak bizalmat vasárnap.

(fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

69 éve született Böhm György Jászai Mari-díjas színházi rendező, dramaturg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink